Op je binge-watch-lijstje: The Sinner met Jessica Biel

I’m back. Na een break van een maand ben ik er weer met een gloednieuwe tip voor op je binge-watch-lijstje. Iedere zondag serveer ik een van mijn favoriete series, films en documentaires. Deze week The Sinner met Jessica Biel.

The Sinner is een super spannende serie met Jessica Biel in de hoofdrol. Jessica speelt ed rol van Cora een jonge moeder die ogenschijnlijk een gelukkig leven leidt. Als ze op een mooie dag met haar man en kind een dagje naar een meer gaan, steekt ze uit het niets een vreemde dood ten overstaan van geschokte strandgangers.

Cora is The Sinner

Er is een rechercheur die zich afvraagt waarom een vrouw zoals Cora op klaarlichte dag in het openbaar een moord pleegt, om wat op het eerste gezicht zo lijkt, geen duidelijke reden.

Het internet staat vol met berichten dat de eerste aflevering zo ontzettend eng is. Waarom? Omdat de steekpartij nogal expliciet in beeld wordt gebracht. Eerlijk, ik vind dat nogal onzin. Ja, je ziet wat bloed, maar ik vind dat het je absoluut niet moet weerhouden om de serie niet te kijken. Gewoon doen, op Rotten Tomatoes heeft-ie al een score van 94%. Kijken dus!

Sinner al gekeken? Dan moet je deze serie ook echt zien >

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything