Daar zijn ze: de iPhone 8 en iPhone 8 Plus: dit is er nieuw!

Apple presenteerde vanavond hun nieuwe iPhone 8 en iPhone 8 Plus maar in vergelijking met de iPhone 7 en 7 Plus is er eigenlijk vrij weinig veranderd. Dat komt omdat Apple nog een iPhone lanceerde vanavond: de iPhone X.

Het design van de iPhone 8 is precies hetzelfde als die van de iPhone 7. Nou ja de achterkant is van glas en ook al claimt Apple dat dit super sterk is, toch worden we er stiekem niet echt vrolijk van op het moment dat je ‘m per ongeluk laat vallen.

Nieuwe gouden iPhone 8 en iPhone 8 Plus

Daarnaast heeft de gouden iPhone heeft plaats gemaakt voor een nieuwe gouden kleur die een beetje rose-achtig aanvoelt. True Tone display. Stereo speakers 25% harder dan die van de iPhone 7 en ook de bass is een stuk dieper.

Next level portretmode

De camera van de iPhone 8 Plus is vernieuwd zodat je nog mooiere foto’s kunt maken. In de software zit Portrait Mode met verschillende belichtingen zoals bijvoorbeeld contour mode of studio light waarmee je nog mooiere portretten maakt.

Draadloos opladen

Door de glazen achterkant van de iPhone 8 en iPhone 8 Plus kun je jouw iPhone nu draadloos opladen. Je kunt ‘m nu gewoon op de oplader leggen en je iPhone wordt opgeladen. Goed om te weten, is dat Belkin, Mophie en Ikea met dezelfde techniek Qi werken en je dus straks in de toekomst hoogstwaarschijnlijk je iPhone op je Ikea-tafel kunt leggen zodat-ie automatisch wordt opgeladen!

Goedkoop zijn de nieuwe iPhones absoluut niet.

Dit artikel wordt aangevuld en bijgewerkt ;-)! 

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything