Nina test: Skullcandy Venue met noise cancellation

Nét voordat ik naar Israel en Jordanië vertrok, kreeg ik een e-mailtje die als geroepen binnenkwam. Of ik de nieuwste Skullcandy Venue met noise cancellation wilde proberen. Uhhh.. ja! En waar kan je die nu het beste testen, dan in het vliegtuig, toch?

Dus heb ik voor gebruik de headphones opgeladen zodat ik zeker wist dat ik  de 5 uur durende vlucht geen ruis zou horen. Opladen gaat gewoon met een micro-usb kabel en binnen no time is-ie opgeladen en weet je zeker dat je headphones de hele vlucht mee gaat. De belofte is overigens dat de headphones 24h je geluid cancelt en dat je ‘m ook draadloos kunt gebruiken. Ik kan niet anders dan dit op dit moment te beamen. Ik heb ‘m namelijk tijdens mijn vlucht opgehad en vervolgens ook nog meerdere malen in de auto.  Voordat ik weer terugvloog heb ik ‘m nog even opgeladen – iets met ik was het vergeten, dus op het vliegveld toch maar even opladen voor de zekerheid zodat ik werd afgezonderd van de rest.

Doei omgevingsgeluid

Het omgevingsgeluid wordt goed weggefilterd. Toen de mevrouw naast mij vroeg of ik haar wijntje wilde hebben, had ik het overigens niet eens door. En dan te bedenken dat als iemand het woord wijn tegen mij zegt, ik normaal een en al oor ben. Ook het vervelende zoemende motor geluid van het vliegtuig wordt zo goed als weggefilterd. Nooit helemaal, natuurlijk. Maar wel echt extreem goed.

Over-ear Skullcandy Venue

De headphones kan je verder perfect de hele dag op hebben doordat-ie ook over-ear is. Ik heb ook een B&O Play headphones die on-ear is, en naar verloop van tijd ga je dat toch wel voelen aan je oren. Over-ear is dus echt ideaal als je graag een headphones wil hebben, die je een lange periode op wilt zetten. Daarnaast zijn de oorkussen ook lekker zacht voor je oren.

Nooit kwijt dankzij Tile

Zoals je misschien ook al eerder hebt gelezen, ben ik altijd alles kwijt. De Skullcandy Venue headphones ben je nooit kwijt. De headphones heeft namelijk ingebouwde Tile-technologie waardoor je ‘m dus super makkelijk kunt opsporen. Al kan ik mij überhaupt niet zo snel voorstellen dat je de headphones kwijtraakt aangezien je er een mooie opbergdoos bij krijgt. Die vond ik overigens wel een tikkie aan de grote kant. Zeker voor tijdens het reizen. Je kunt de headphones namelijk niet inklappen waardoor-ie in zijn gehele formaat in de doos moet. Er zitten dan wel weer handige elastiekjes in waar je je kabeltjes goed in kunt opbergen. Maar de doos neemt wel veel ruimte in mijn handbagage in. Jammer! Wel pluspunten overigens voor een harde doos, zodat je je headphones goed kunt beschermen. De B&O Play waar ik het dus eerder over had, heeft namelijk een zakje en dat vind ik dan weer niet zo handig!

De Venue krijgt van mij een dikke 8+. De headphones gaat lekker lang mee, is draadloos, doet wat-ie moet doen. De doos is handig maar is voor een volgend model wel een verbeterpuntje net zoals de kleuren! Zwart en wit (de kleuren waarin de Venue verkrijgbaar is) zijn zo saai. Geef mij maar groen of goud ;-).

Kost dat? De Skullcandy Venue kost 180 euro.

Skullcandy Venue

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything