Nina test: Sony H.ear On 2 mini wireless headphones

Nog op zoek naar een goed cadeau voor onder de kerstboom? Dan is de H.ear On 2 mini wireless headphones van Sony misschien wel een leuke optie. Ik heb de headphones de aflopen maand uitgebreid getest.

De headphones is niet zo groot maar zit wel bomvol fijne foefjes. De H.ear On 2 mini is een on-ear model. De headphones is zo gemaakt dat-ie zachte kussens heeft en een fijne hoofdsteun waardoor ‘ie wel comfortabel zit. Toch vind ik persoonlijk een on-ear model niet zo prettig, omdat-ie meestal na lang dragen vervelend aanvoelt op je oren. Zeker als je oorbellen draagt. Ik zou daarom altijd adviseren om voor een over-ear model te gaan. Die heeft Sony trouwens ook in hun assortiment zitten!

Neem de H.ear On 2 mini overal mee naar toe

De H.ear On 2 mini headphones is super licht en zo gemaakt dat je ‘m makkelijk kunt inklappen en kunt meenemen overal waar je naar toe gaat. Dit doe je in de bijgeleverde carry-pouch waar-ie perfect in past. De headphones heeft een accuduur van ongeveer 24 uur zodat je een hele dag kan genieten van je favoriete nummers.

H.ear On 2 miniAlles draadloos

De Sony H.ear On 2 mini is draadloos en kun je via de bluetooth verbinding met je smartphone of andere apparaten connecten. Super fijn want nu heb je geen irritant draadje meer dat altijd in de weg zit, maar kun je wel genieten van je favoriete muziek.

En met de bijbehorende Sony headphones connect app kun je instellingen als de equalizer en surround effect wijzigen. Verder heeft-ie een goed geluid en is de headphones zelfs geschikt om Hi-Res audio op te beluisteren.

De bediening van de muziek doe je door de knopjes te gebruiken die op het rechter headphones gedeelte zit verwerkt.

Meer van het sporten? Dan wil je de Jaybird X3 headphones hebben > 

 

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything