Op je binge-watch-lijstje: The Split met Barry Atsma

Het is zondag: dus tijd voor een nieuwe tip voor op je binge-watch-lijstje. Vandaag tip ik de serie The Split op BBC First met onze Barry Atsma als Christie. De serie gaat over het snelle circuit van machtige vrouwelijke advocaten in de wereld van echtscheidingen (vandaar de titel).

Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van de drie zussen Hannah, Nina en Rose. Hoofdpersoon Hannah Sterne verlaat het advocatenkantoor van haar familie om te gaan werken bij de concurrent: Noble & Hale. De relatie met haar moeder Ruth en haar zussen komt daardoor onder grote druk te staan.

Barry speelt de rol van Christie Carmichael, een topadvocaat gespecialiseerd in echtscheidingen van de rich and famous. Drie keer raden wie er bij hem op kantoor komt werken? Just. Hannah Stern, die ook nog eens zijn oude liefde blijft te zijn.

The Split; de vrouwelijke Suits

The Split is vanaf maandag 28 mei wekelijks om 21.00 uur te zien op BBC First. BBC First zie bij Ziggo op kanaal 22, bij KPN op kanaal 25 en Caiway kanaal 17.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017