Wil je hebben: snoerloze stofzuiger Cycloon V10 van Dyson

Ik heb echt een gigantische hekel aan stofzuigen. Toch kreeg ik bij het zien van de  Dyson Cycloon V10 spontaan zin om te stofzuigen. Dat heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat de stofzuiger draadloos is. En de zuigkracht 20% sterker is dan voorheen.

Dyson bracht al eerder snoerloze stofzuigers op de markt. Echter waren de reviews, in vergelijking met een snoerloos exemplaar, niet helemaal fantastisch. Wat bleek? Mensen gaan toch nog liever voor een exemplaar mét snoer. Deze stofzuigers blijken toch krachtiger te zijn. Maar daar brengt Cycloon V10 verandering in.

Lekker zuigen met de Dyson Cycloon V10

Bij de Dyson Cycloon V10 is de zuigkracht 20% sterker dan zijn voorganger en is de stofzuiger vergelijkbaar met een exemplaar mét snoer. Al heb je natuurlijk liever een zonder snoer want hierdoor stofzuig je het huis toch een stuk sneller.

Wist je dat stofzuigers vaak zuigkracht verliezen? Dit komt omdat het stof en vuil niet goed worden gefilterd en het vuil de luchtstroom zo smoort. Hierdoor verdwijnt de zuigkracht. Dit is vergelijkbaar met een auto kopen die 200km/u kan halen, maar die na een maand rijden niet meer harder dan 100km/u gaat. Ugh! Gelukkig is dit dankzij een hoog staaltje technologie niet het geval bij de Dyson Cyclone V10. Doordat de cyclonen en het stofreservoir 90 graden zijn gedraaid tot een rechte lijn wordt de zuigkracht vergroot.

Dyson Cyclone V10

Op mijn wishlist

Op mijn wishlist staat de Dyson Cycloon sowieso. Nu moet ik eerlijk bekennen dat een robot stofzuiger óf een draadloos exemplaar sowieso al mijn lijst stonden. Dit komt omdat Burger behoorlijk wat haren achterlaat en mijn huis er dus zo niet schoner op wordt. Er moet dus geregeld een stofzuiger door het huis. Al word ik wel een beetje moedeloos van mijn exemplaar mét snoer.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything