LG presenteert een oprolbare televisie tijdens de CES

De technologiebeurs CES is van start gegaan, dus presenteren alle techmerken weer hun nieuwste gadgets en snufjes, zoals LG. LG presenteert een oprolbare televisie van 65 inch!

Genoeg van je televisie in je huis? Dan kan de LG 4K oled-televisie worden opgerold in de bijbehorende soundbar. De soundbar hang je aan de muur en zodra je televisie wilt kijken, rolt de televisie zich tevoorschijn.

oprolbare televisie LG

OPROLBARE TELEVISIE VAN LG

Helaas gaat het nog steeds om een prototype en zullen we de televisie niet eind dit jaar aan de muur kunnen hangen. LG is hier al jaren mee bezig, zo toonde ze in 2014 ook al een oprolbaar scherm, met als doel de televisie in 2017 op de markt te kunnen brengen. Wie weet dat 2019 dan eindelijk het jaar wordt van de oprolbare televisie!

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017