Dit moet je weten over de nieuwe iPhone 11 Pro

Daar is-ie dan, het langverwachte gloednieuwe model van de iPhone. De opvolger van de iPhone XS: dé iPhone 11 Pro. Op een rij voor jou: alle ins & outs. Is dit het model dat je wil hebben? Of kun je ook prima voor de 11 gaan? 

Apple bracht dit jaar 3 iPhones uit. De iPhone 11, de 11 Pro en de 11 Pro Max – voor mensen die van een groter scherm houden.

Smile to the camera

De grootste verandering is toch wel de camera. In plaats van een dubbele lens, zijn het er nu maar liefst drie. Drie lenzen voor drie verschillende foto’s. Een groothoeklens, een close-up en een normale variant. Daarnaast zorgt de lens voor betere kwaliteit tijdens het zoomen én ook dit jaar worden foto’s geschoten in het donker een stuk beter dan voorheen!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by apple (@apple) on


De Smart HDR-functie is verder uitgebouwd, zodat je nog betere foto’s kijkt zonder dat jij hier iets voor hoeft te doen. #Score!

Een feature waar ik als hondenmoeder blij van wordt is de slo-mo feature voor de camera aan de voorkant: hello slofies! 

Van 3D-Touch naar Haptic Touch

Ik heb de afgelopen periode een iPhone XR gehad dus ben ik inmiddels al gewend aan Haptic Touch, maar met de iPhone 11 stapt iedereen over. Je hoeft het scherm dus straks niet meer stevig in te drukken om speciale instellingen te activeren met Haptic Touch hoef je ’t display maar even in te drukken. Waarom ze 3D-Touch geschrapt hebben? Wie weet voor de toekomst vingerafdrukscanner ín je display.. maar goed time will tell.

En natuurlijk is de chip in de nieuwe iPhone een stuk sneller, gaat de batterij langer mee (tot wel vier uur!) en met een nieuwe oplader kun je het toestel ook nog sneller opladen. #doubelscore.

Verder kan je mij heeeel erg enthousiast maken met alle nieuwe kleurtjes. En natuurlijk sta ik te springen om het toestel zelf uit te proberen.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything