Meer Nina op je beeldscherm? Stem mij Expeditie Robinson in

Lieve allemaal, zoals je misschien ooit in de Linda Meiden hebt kunnen lezen, wil ik al jaren heel graag Expeditie Robinson van mijn bucketlist afstrepen. Is er echter een klein probleempje: ik ben geen Bekende Nederlander (althans.. nog niet ;-)).  

Nu is er dus een kleine kans om mezelf naar dat eiland te krijgen en daarvoor moet ik stemmen hosselen. Dat is niet echt helemaal aan mij besteed omdat ik daar echt een hekel aan heb. Ik vind het verschrikkelijk om iedereen te appen en te vragen of ze op mij willen stemmen. Zeker omdat de top 50 uit allemaal vloggers, bloggers en social influencers bestaat en ik daar dus tussen ga komen. Nu heb ik die strijd al opgegeven, ik hoef niet per se in de top 50 te komen. Ik ga voor de 50 die door het castingbureau worden uitgekozen.

Toch nieuwsgierig naar mijn motivatie en toch de behoefte om op mij te stemmen? Doe dat dan ook vooral hier. Misschien dat jouw stem er wel voor kan zorgen dat ik onder de radar kom bij het team dat de casting verzorgt. Moet ik daarna nog de strijd winnen van 96 andere survivals, want er gaan er uiteindelijk maar 4 door.

http://expeditierobinson.rtl.nl/profile/938

 

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything