Instagram komt met een aparte app voor je Direct Messages

Facebook moet hebben gedacht: Facebook Messenger is een succes. Waarom brengen we dan geen Instagram Direct Messages op de markt? En zodoende is de foto deel app aan het testen of een aparte app voor al privé chats werkt.

Wie de app installeert kan geen berichtjes meer sturen via de Instagram-app maar moet hiervoor naar de nieuwe app gaan. Precies zoals Facebook een paar jaar geleden deed en ervoor zorgde dat je per se Facebook Messenger moest downloaden. Ugh!

Gelukkig hoeven we in Nederland de app nog niet te downloaden. De Instagram Direct Messages app wordt vandaag alleen beschikbaar gesteld in de volgende landen: Chili, Israël, Italië, Portugal, Turkije en Uruguay, aldus The Verge.

Grote kans dat als de app daar succesvol is, de app straks wereldwijd verkrijgbaar is en ook wij straks aan de Instagram Message app moeten.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017