Hier ga je vrolijk van worden: Nina’s review van de Misfit Phase voor Hyped

Ja, je ziet het goed. Nog meer Nina op je beeldscherm. Weliswaar niet voor Expeditie Robinson – daarvoor moet ik volgend jaar maar hard mijn best doen. Maar wel voor Hyped! En da’s leuk.

Ik hoor je denken ‘Nina, wat is Hyped?’. Hyped is social only en brengt jou via je social kanalen de meest awesome video’s, handige tips en een dosis fun. Maar nog veel leuker: Nina’s review. Waarin ik vliegensvlug mijn ongezouten mening geef over de allerlaatste gadgets. Hieronder de Misfit Phase. Wat dat is? Vertel ik je haarfijn in geuren en kleuren.

 

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything