Hier ga je vrolijk van worden: Nina’s review van de Misfit Phase voor Hyped

Ja, je ziet het goed. Nog meer Nina op je beeldscherm. Weliswaar niet voor Expeditie Robinson – daarvoor moet ik volgend jaar maar hard mijn best doen. Maar wel voor Hyped! En da’s leuk.

Ik hoor je denken ‘Nina, wat is Hyped?’. Hyped is social only en brengt jou via je social kanalen de meest awesome video’s, handige tips en een dosis fun. Maar nog veel leuker: Nina’s review. Waarin ik vliegensvlug mijn ongezouten mening geef over de allerlaatste gadgets. Hieronder de Misfit Phase. Wat dat is? Vertel ik je haarfijn in geuren en kleuren.

 

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017