De About Art app laat je zien of een kunstwerk in je interieur past

Benieuwd of een schilderij in je interieur past? De About Art app helpt een handje. De app zit bomvol kunstwerken die je allemaal kunt aanschaffen en alvast in je eigen interieur kunt bekijken.

Het doel van About Art is het kiezen en kopen van kunst gemakkelijker te maken. Dit doen ze door verschillende informatie over diverse kunststromingen, technieken en inlijsten te geven.

About Art in je woonkamer, slaapkamer of gang

Kunst online kopen blijft namelijk best een lastig iets, want stel het kunstwerk past toch niet helemaal in je interieur? Dan zit je met een schilderij.  Daarom heeft About Art een speciaal menu in hun app (iOS & Android): ‘My Gallery’ waarmee je jouw favoriete kunstwerken uit de app kunt opslaan in in verschillende interieurs kunt bekijken. Dat is handig, want dan weet je of een schilderij mooier is in de slaapkamer of toch beter tot zijn recht komt in de slaapkamer. Om ’t feestje helemaal compleet te maken, kun je direct kijken of het kunstwerk bij jou aan de muur past. Dit doe je door op het kunstwerk dat je mooi vindt te tikken. Je camera wordt dan geopend en voilà, je kunt kijken of-ie past. De app geeft aan hoever je ongeveer moet gaan staan van de muur om een werkelijke weergave van het schilderij in je huis te krijgen. Je kunt vervolgens een foto maken en delen met je vrienden en familie om te kijken wat zij er van vinden.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything