Preppr is de musthave Instagram-tool voor iedere girlboss die tijd wil besparen

Girl in a Tech World heeft de afgelopen maand een beetje op een laag pitje gestaan, dit komt omdat ik behoorlijk druk was met allerlei super leuke freelance klussen. Mijn Instagram bijhouden vond ik al helemaal een ramp, maar daarvoor heb ik nu een hele handige tool gevonden: Preppr!

Eerder tipte ik al de app Concept Office waarmee je een prachtige Instagram-feed kunt creëren maar Preppr maakt het allemaal nog makkelijker. Zo kan Preppr je foto’s voor jou plaatsen. Ideaal toch? De tool is er in desktop- en appvorm en zorgt ervoor dat je al je foto’s super makkelijk kunt inplannen.

Preppr op je desktop

De tool werkt super easy. Op desktop kun je foto’s super makkelijk toevoegen door ze te uploaden vanaf je computer of via Google Drive of Dropbox. Je kunt ze allemaal tegelijkertijd uploaden door links op ‘Media’ te tikken. Vervolgens kun je alles gaan inplannen. Dit kun je doen door op de desbetreffende foto in ‘Media’ te tikken en vanuit hier een post te creëren. Of je gaat naar ‘Queue’ en tikt hier op ‘New Post’, de foto’s die je al hebt geüpload staan in je ‘Library’. Je kiest je foto uit, zet er een bijschrift bij en load ‘m up. Je kunt ervoor kiezen dat Preppr ‘m plaatst of dat je ‘m handmatig plaatst en een seintje krijgt.

PrepprPreppr op je smartphone

Vind je het fijner om je foto’s via je smartphone in te plannen? Dan tik je op de roze knop met het plusje. Je krijgt hier alle foto’s te zien die je eventueel vanaf je computer hebt geüpload of je voegt ze toe via je camera roll. Verder kun je dan jouw bijschrift, eerste comment en link voor de bio toevoegen. De datum kiezen van plaatsing en de bijbehorende beste tijd en voilà je plaatst ‘m in de Queue. Easy does it!

Je moet van te voren wel zorgen dat alle foto’s precies zijn zoals jij wil. Dus het juiste formaat en de bewerkingen. Dit geldt voor Desktop en app!

Super fijn aan de smartphone versie is dat je de Queue in drie verschillende varianten kunt zien. Alles onder elkaar, kalender vorm en de meest praktische het Instagram-grid. Dit Instagram-grid ontbreekt helaas op je dekstop. Dus de app is wel echt aan te raden om te downloaden! Zo zie je precies hoe je feed er in de toekomst komt uit te zien.

Preppr extraatjes:

Behalve dat je tijd gaat besparen door je foto’s te kunnen inplannen heeft Preppr nog een paar extreem handige extraatjes.

  • Je kunt ‘Captions’ opslaan en deze gemakkelijk hergebruiken. Handig als je inspiratieloos bent.
  • Je kunt per foto een URL toevoegen. Deze verandert Preppr dan automatisch voor je. Ideaal als je een foto plaatst die bij een artikel of product hoort. Heel fijn dit!
  • Je kunt ook je ‘eerste comment’ toevoegen. Heb je altijd je hashtags in het eerste comment staan? Dan kun je deze op jouw manier via Preppr blijven toevoegen.
  • Preppr geeft je drie tijdstippen per dag door die voor jou het beste zijn om te plaatsen. Hoe chill is dat?
  • AUTOMATISCH PLAATSEN. Do I need to say more? Ideaal voor alle accounts die ik voor mijn werk moet bijhouden. I love it. 

Jaaaa, dit wil je! Lijkt het je wat? Dan heb ik goed nieuws want de eerste maand mag je de tool gratis uitproberen. Daarna kost het 8 euro per maand als je Preppr wilt gebruiken voor één account. Maar er zijn ook andere pakketen verkrijgbaar. Voor 2 accounts betaal je ongeveer 15 euro per maand,  5 accounts ongeveer 35 euro per maand en voor 6 accounts betaal je 65 euro per maand. Maar first things first, probeer het eerst maar een maandje uit om te kijken of je deze tool fijn vindt.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything