Ik. Moet. Dit. Allemaal: de Dolce & Gabbana x Smeg keukenlijn

Ik ben totaal geen keukenprinses, sterker nog als koken staat voor mij gelijk met UberEats, Deliveroo en Foodora. Al heb ik die laatste geschrapt nadat de klantenservice mij totaal niet wilde helpen. UberEats en Deliveroo koken dus wekelijks voor mij. Maar na het zien van de keukenlijn van Dolce & Gabbana x Smeg, gaat mijn hartje toch wel sneller kloppen en  overweeg ik misschien wel een carrièreswitch naar fitgirl slash healthblogger.

Het Italiaanse modehuis heeft namelijk de handen ineen geslagen met het Italiaanse bedrijf Smeg. Dat resulteert in een kleurrijke lijn keukenapparaten allemaal voorzien met een vrolijk Dolce & Gabbana printje.

Denk aan een broodrooster, mixer, koffiezetapparaat, blender, waterkoker, sinaasappelpers, broodrooster en keukenmachine. I want it all! 

Dolce & Gabbana x Smeg keukenlijn: Dolce & Gabbana x SmegDolce & Gabbana x Smeg

 

Dolce & Gabbana x SmegDolce & Gabbana x SmegDolce & Gabbana x Smeg Dolce & Gabbana x SmegDolce & Gabbana x Smeg

 

Sicily is My Love

De collectie heet: Sicily is My Love en brengt een ode aan Zuid-Italië, Sicilië. De geboorteplaats van Domenico Dolce en Stefano Gabbana. De producten zijn dan ook geïnspireerd op de Siciliaanse folklore. Vandaar de vrolijke bloemen en fruit printjes.

Het is overigens niet de eerste keer dat het duo met Smeg samenwerkt. Vorig jaar ontwierpen ze voor de Milanese designweek, Salone del Mobile hand geverfde iconische Smeg koelkasten waar een behoorlijk prijskaartje aanhing: 31.000 euro.

Dolce & Gabbana x SmegDe prijzen van de Sicily Is My Love collectie zijn nog niet bekend. Maar je kunt wel alvast gaan sparen, want vanaf oktober zijn ze te koop. Dus vriendlief lees je mee? Of is deze collectie iets te kleurrijk voor jouw domein, de keuken? 😉

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything