Speel al je oldskool cassettebandjes af met de Elbow speler

De Elbow speler is bedacht door het Hongaarse BrainMonk en de gadget zorgt ervoor dat je jouw oude cassettebandjes weer kunt afspelen. Een klein nadeel: het gaat hier om een concept. De vraag is dus nog maar of-ie er ooit gaat komen. Al ben ik natuurlijk hartstikke erg voor.

Elbow werkt super simpel. Je klikt ‘m op een bandje waar je naar wilt luisteren, plugt je headphones in en voilà. Je kunt nu luisteren naar de bandjes die je vroeger hebt opgenomen. Ik weet nog wel dat ik op mijn kamertje hele radioprogramma’s maakte en dat als je een nummer opnieuw wilde luisteren, dat je dan terug moest spoelen. Aaah, de nostalgie.

Elbow zorgt voor echte nostalgie

Kan Sony hier niet even induiken? En ervoor zorgen dat de Elbow ook daadwerkelijk wordt gemaakt? Ik durf te wedden dat je ze dan goud in handen hebben, dat mijn generatie niet kan wachten om de oldskool cassettebandjes weer van de zolder of uit de kelder te halen om die te luisteren. En hoe romantisch als je elkaar weer mixed tapes kunt sturen?

Van BrainMonk ook een top timing met het lanceren van hun concept. Dankzij 13 Reasons Why is het cassettebandje sowieso weer terug van weggeweest.

Nog meer nostalgie met deze fantastische standaard voor je iPhone >

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything