Je kunt nu al je opgeslagen Instagram foto’s categoriseren met Instagram Collecties

Instagram heeft weer een update gehad, eentje die ik absoluut kan waarderen deze keer. Instagram Collecties. Hiermee kun je alle Instagram-foto’s die je opslaat netjes in speciale ‘mapjes’ plaatsen, eigenlijk een beetje zoals Pinterest!

De nieuwe feature wordt komende weken uitgerold en werkt eigenlijk heel simpel. Als je vanaf nu een foto van iemand wilt bewaren, krijg je een melding met de vraag aan welke categorie je deze wilt toevoegen. Easy does it. Je hoeft trouwens niet bang te zijn dat degene waarvan je de foto opslaat een melding krijgt, dit blijft – thank god – allemaal privé.

Instagram Collecties: je nieuwe reisgids

Ik gebruik de functie vooral voor restaurantjes, winkeltjes en toffe plekken in het buitenland. Op deze manier maak ik een lijstje voor mijn volgende bestemming, zodat ik geen boekje meer hoef aan te schaffen. Helemaal handig want het schijnt dat Instagram aan het testen is met het offline gebruiken van de app. Dit betekent dus dat je straks ook niet meer per se een Wi-Fi of 3G/4G-verbinding hoeft te hebben, wil je gebruik maken van de app. Há, dat is fijn, niet?

Al gelezen? Je kunt nu ook een soort van fotoalbum maken op Instagram? >

Foto: Chiara Ferragni via Elle

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything