Super spannende Netflix Original Dark wil je zien

De nieuwe Netflix Original serie Dark wil je zien. De serie is volledig geschoten en geproduceerd in Duitsland. En na het zien van de trailer wil je alleen maar weten: wat voor iets engs en geks gebeurt er in dit dorpje.

Als je niet van horror of thrillers houdt. Dan zou ik vooral niet verder kijken of lezen. Ik ben er persoonlijk gek op. Hoe slechter, hoe beter. Maar dit ziet er alles behalve slecht uit.

Dark speelt zich af in een Duits stadje dat wordt opgeschrikt door de verdwijning van twee jonge kinderen. De mysterieuze vermissing zorgt ervoor dat de dubbellevens en scheve onderlinge verhoudingen van vier families bloot komen te liggen. Net als in Stranger Things neemt het verhaal plots een bovennatuurlijke wending die de kijker mee terug neemt naar hetzelfde stadje in 1986.

De serie heeft tot nu toe allemaal al lovende kritieken gekregen. Dark ging vorige maand in première tijdens het Toronto International Film Festival.

Bekijk hieronder alvast de spannende en angstaanjagende trailer en zet 1 december in je agenda voor een nieuwe binge-verslaving.

Dark

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything