Q&A: Ik mag een nieuwe iPhone voor welke zal ik gaan?

Heel vaak ontvang ik van jullie de vraag voor welke iPhone je moet gaan als je een nieuwe iPhone mag kopen. Welnu ik heb ’t antwoord voor je!

Ik ben van mening dat het beste wat je kunt doen, is altijd voor het nieuwste model gaan. Of je daarin de keuze maakt tussen Plus of niet, is helemaal aan jou. Ik persoonlijk vind de Plus ontzettend fijn omdat ik dan mijn foto’s goed kan bewerken en geregeld een Netflix serie-tje on the go kijk. Maar voor mannen kan ik begrijpen dat zo’n groot exemplaar nou niet bepaald lekker zit in je broekzak. Ik daarentegen gooi ‘m in mijn tas of heb ‘m vastgeplakt in mijn rechterhand.

Waarom het nieuwste model en niet eentje minder? Als je dan toch een hoop geld gaat uitgeven, denk ik altijd geef net dat beetje meer uit en je kunt er gewoon nog langer mee doen. Je weet dat je voorlopig de komende 5 jaar goed zit met updates. Je weet dat de batterij het langer gaat doen en de kans tot verkopen is ook een stuk groter. Want laten we eerlijk zijn, als je gaat zoeken op marktplaats, zoek jij waarschijnlijk ook als eerste op het nieuwste model.

iPhone 8 Plus bevindingen

Niet alleen heb ik nu een maand de Apple Watch in bezit, ook de iPhone 8 Plus hadden jullie wellicht al gespot op mijn Instagram (hier). Het toestel heeft een flinke boost gekregen qua camera. En dankzij de nieuwe camera software zijn je portretten nu nóg mooier. Bijna alsof ze gemaakt zijn met een spiegelreflex camera.

De nieuwe Portretfunctie heeft 5 verschillende soorten lichten waardoor je portretten net dat beetje extra’s kunt geven. Zo kun je kiezen uit natuurlijk licht, studio licht, contour licht, toneellicht en toneellicht mono. Zelfs de foto’s die je met je oude toestel in portretmodus hebt geschoten kun je aanpassen. Dit doe je door naar je portretten album te gaan, hier bij de desbetreffende foto op wijzig te tikken. Zo kun je super snel een portret van iemand schieten, waarbij het lijkt alsof-ie bij een professionele fotograaf is gemaakt. I kid you not!

Draadloos opladen

Verder gaat de batterij weer lekker lang mee, is-ie weer vliegensvlug (klik-er-de-klik en je hebt een foto geschoten). Dit komt omdat er een nieuwe chip in het toestel zit en ook de processor is vernieuwd in het toestel. Ook kun je deze gloednieuwe iPhone draadloos opladen. Geloof mij, dat gaat in de toekomst echt onwijs chill worden. Ikea heeft namelijk al een aantal meubels waarin deze draadloze Qi techniek zit verwerkt. Kwestie van tijd dus voordat er een eetkamertafel komt waarin dezelfde techniek zit! Zie je het al voor je? Kom je thuis, leg je je iPhone op de tafel en wordt-ie automatisch opgeladen. Love it!

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything