Samsung beantwoordt je appjes als jij aan het rijden bent

Je telefoon in het verkeer gebruiken, is nooit een goed idee. Toch zijn er nog genoeg mensen die dat gewoon doen. Samsung heeft daar nu iets handigs op gevonden. Je telefoon beantwoordt je appjes terwijl aan het rijden bent!

Het aantal verkeersdoden in Nederland stijgt, blijkt uit cijfers van het CBS. Een van de grote oorzakers is de mobiele telefoon. Tsja, we weten allemaal dat we niet meer zonder kunnen. Zélfs in de auto dus niet. Nog te veel mensen lezen appjes in de auto en misschien nog veel erger: ze beantwoorden ze ook. Ook zie je geregeld mensen nog bellen in de auto. Terwijl we weten hoe gevaarlijk het is.

Verkeer app SamsungSamsung-app speciaal voor in het verkeer

De Samsung In-Traffic Reply-app helpt je een handje. De app weet dat jij aan het rijden bent en stuurt daarom op alle inkomende berichten een grappige video met standaardboodschap dat jij achter het stuur zit. Handig: want dan weet iedereen dat je later reageert.

Ok notificaties worden gedurende je autoritje niet doorgegeven zodat je niet afgeleid wordt. De app stuurt alleen naar je contactpersonen een automatisch antwoord. En je hoeft ook niet bang te zijn dat je vrienden gespamt worden, want er wordt maar 1 bericht per persoon per rit gestuurd. Een nadeel: ik vind de GIFjes en video’s een beetje saai, daar had Samsung wel iets leukers mee mogen doen…

Iedereen met een Android-smartphone kan de app hier downloaden.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything