Kom alvast in de Stranger Things mood met de Stranger Things app

Iedere maandag vind je hier een van mijn favoriete apps terug. In de afgelopen jaren heb ik zoveel apps mogen testen dat ik precies weet welke apps de moeite waard zijn om op je smartphone te hebben en welke fijn zijn voor gewoon een keertje. Vandaag de Stranger Things app om te vieren dat het tweede seizoen straks op Netflix staat. Yay!

Net als de serie speelt ook de game zich af in het jaar 1984 en is de game vormgegeven als een 16-bit game. Ik krijg direct zin om mijn Super Nintendo onder het stof vandaan te trekken.

Door op het scherm te tappen beweeg je alle karakters waaronder Elevin, Dustin, Mike en Lucas van A naar B. Met pijltjes wordt aan. Door op verschillende objecten te tappen krijg je steeds meer informatie over de vermissing. Kom je een vijand tegen? Dan moet je er een paar keer tappen.

Stranger Things appStranger Things The Game

Ook verzamel je zo meer personages waardoor je tijdens het spel kunt switchen tussen deze karakters. Iedereen in het spel heeft unieke krachten en brengen je weer naar nieuwe plekken in het spel. Op deze manier kun je het plekje Hawkins blijven ontdekken.

Het spel is gratis te downloaden voor iOS & Android.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything