Zet dinsdag 12 september in je agenda voor de nieuwe iPhone 8

Yes, over een dikke week kondigt Apple eindelijk zijn nieuwe paradepaardje aan. Dan weten we precies hoe de iPhone 8 eruit komt te zien. En zoals ieder jaar zal ik direct na de livestream verslag uitbrengen hier op Girl in a Tech World en grote kans dat je ook al het een en ander zult spotten via mijn Instagram Stories. 

iPhone 8
via iPhoned

De nieuwe iPhone 8 heeft waarschijnlijk een OLED-scherm tot aan de randen hierdoor geen fysieke homeknop, een verticale camera en je kunt ‘m draadloos opladen – zoals je al met de Apple Watch kunt doen. Althans dit is want er de afgelopen maanden werd gespeculeerd door verschillende media. Hoe het nieuwe pareltje er precies uit komt te zien, zullen we dus dinsdag 12 september weten. Maar ook krijgen we de iPhone 7S en 7S Plus te zien en de nieuwe Apple Watch.

iPhone 8

Let’s meet at our place, staat in de uitnodiging van Apple. Hiermee bedoelen ze het Apple Park, het nieuwe hoofdkantoor waar voor het eerst een keynote zal worden gegeven.

Hou Girl in a Tech World dus goed in de gaten en volg mij voor instant update op Instagram @ninaphilomene.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017