Je steelt de show met de Alcatel A5 LED smartphone

Een trip naar Parijs met Alcatel voor de lancering van het meest flashy toestel ooit: de Alcatel A5 LED. Een toestel waarbij de gehele achterkant voorzien is van LED-lampjes die je notificaties laten zien.

Ik was een van de gelukkige die naar Parijs mocht voor de lancering van een super awesome toestel. Hiervoor kon ik niet bij Koningsdag zijn, maar hé Parijs doe je niet iedere dag. Dus je begrijpt ik pakte graag mijn tas is om naar Parijs te gaan.

Alcatel A5 LED maakt van alles een feestje

Op ’t feestje werd de nieuwe Alcatel A5 LED gepresenteerd. De eerste smartphone ter wereld met interactieve LED achterkant. De eerste smartphone waarmee je gegarandeerd de show steelt. Want héy, het toestel geeft licht dus all eyes on you.

Met de LED-verlichting aan de achterkant van de A5 LED kun je precies zien wie je belt, WhatsAppt of je een nieuwe like hebt of dat je een nieuwe Snapchat foto hebt ontvangen. Zo lichten WhatsApp-berichten groen op, Facebook-meldingen blauw en Snapchats geel. Maar alles is ook helemaal te personaliseren. En ook daar is over nagedacht want als je een foto maakt van bijvoorbeeld je outfit, zorgt de smartphone dat zijn verlichtende achterkant er perfect bij past.

Flawless selfies

De Alcatel A5 LED heeft een 5MP front-camera met flits zodat je selfies flawless zijn en een 8MP camera aan de achterzijde van het toestel.  De Face Show-app, die standaard op het toestel staat, tovert je selfies om tot persoonlijke videoclip.

Hebben? De Alcatel A5 LED kost 199 euro en zorgt ervoor dat elke notificatie een feestje wordt.

 

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything