Nog meer nostalgie: Samsung lanceert knalroze flip-phone

Als je als smartphone merk tegenwoordig wil scoren, moet je terug in de tijd en dan kijken welke smartphone het jaren geleden het beste scoren. Dit exemplaar breng je vervolgens weer op de markt, alleen dan met de functies van nu! Een smartphone verpakt in een nostalgisch jasje. Samsung waagt een poging met een knalroze flip-phone. En ja, mij zouden ze eventueel wel omkrijgen… 

Nokia waagde al een goede poging. Zo bracht het merk de oude gouden vertrouwde Nokia 3310 op de markt. (Die ik hier al testte!). Een regelrechte hit want: binnen de kortste keren was de kleine onverwoestbare telefoon uitverkocht én dat zelfs zonder alle functies die een normale smartphone heeft.

Samsung Galaxy Folder 2 flip-phoneSamsung Galaxy Folder 2 flip-phone

Samsung brengt nu de Galaxy Folder 2 op de markt. De smartphone doet mij direct denken aan mijn oude vertrouwde Lady flip-phone minus het Otazu-bedel en minus alle functies die we tegenwoordig kennen. Lees: WhatsApp, Instagram, Facebook, Snapchat en een camera met minimaal 10 megapixel.

Er zit helaas een groot nadeel aan deze telefoon, want… Samsung brengt vooralsnog alleen de telefoon uit in Korea voor ongeveer 250 euro. Nu maar hopen dat Samsung beseft dat ze met deze telefoon goud in hun handen hebben, en dat iedereen wel een beetje nostalgie in zijn leven kan gebruiken. Ik word in ieder geval mega enthousiast van het zien van deze smart-flip-phone.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything