Je persoonlijke assistent voor in huis: Apple HomePod

Na Amazon Echo, Google Home is het nu tijd voor Apple. Apple lanceert de HomePod. Je persoonlijke assistent voor thuis in vorm van een speaker. Handig!

Geen idee wat je moet aantrekken? Dan vraag je gewoon aan HomePod wat voor een weer het wordt en je kunt je outfit erop aanpassen. Heb je een date en wil je indruk maken met de sportuitslagen? Apple’s speaker helpt je een handje. Zin in een vrolijke playlist? Ook dat regelt de speaker voor je.

Hé Siri, Hé HomePod

De speaker is net iets kleiner dan 18 cm hoog. De speaker past de audio automatisch aan de ruimte in, waarin je je bevindt. Daarbij kan de speaker automatisch de grootte en de vorm van de kamer achterhalen. Er zitten 6 microfoons in, die je met ‘Hé Siri’ kunt activeren.Hiermee kan de speaker ook je stem opvangen terwijl je muziek aan hebt staan. De speaker is verkrijgbaar in zwart en wit en ziet er verder – zoals je van Apple verwacht – vrij simpel uit.

Voorlopig zal je het nog even met je persoonlijke assistent op je iPhone moeten dien. HomePod zal eerst verkrijgbaar zijn overzees (Verenigde Staten, Engeland en Australië) voor ongeveer 350 euro.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017