Je persoonlijke assistent voor in huis: Apple HomePod

Na Amazon Echo, Google Home is het nu tijd voor Apple. Apple lanceert de HomePod. Je persoonlijke assistent voor thuis in vorm van een speaker. Handig!

Geen idee wat je moet aantrekken? Dan vraag je gewoon aan HomePod wat voor een weer het wordt en je kunt je outfit erop aanpassen. Heb je een date en wil je indruk maken met de sportuitslagen? Apple’s speaker helpt je een handje. Zin in een vrolijke playlist? Ook dat regelt de speaker voor je.

Hé Siri, Hé HomePod

De speaker is net iets kleiner dan 18 cm hoog. De speaker past de audio automatisch aan de ruimte in, waarin je je bevindt. Daarbij kan de speaker automatisch de grootte en de vorm van de kamer achterhalen. Er zitten 6 microfoons in, die je met ‘Hé Siri’ kunt activeren.Hiermee kan de speaker ook je stem opvangen terwijl je muziek aan hebt staan. De speaker is verkrijgbaar in zwart en wit en ziet er verder – zoals je van Apple verwacht – vrij simpel uit.

Voorlopig zal je het nog even met je persoonlijke assistent op je iPhone moeten dien. HomePod zal eerst verkrijgbaar zijn overzees (Verenigde Staten, Engeland en Australië) voor ongeveer 350 euro.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything