Five Friday Faves

Yes, het einde van de week is aangebroken! Dus is het tijd voor de Five Friday Faves. Mijn vijf favorieten van het moment. Dingen waar ik blij van word, die ik graag wil hebben (zoals de Adidas Deconstructed pants) of waarvan ik vind dat jullie dat moeten weten. Zodat je het weekend met een lach op je gezicht in gaat. Double Yay!

1. Online Shoppen

Want.. nu kun je weer lekker je herfst garderobe bij elkaar shoppen en daar word ik altijd super vrolijk van. Lekker weer allemaal laagjes dragen. Het enige nadeel vind ik de panties, geef mij maar blote benen. Maar.. niet alleen écht online shoppen, ook het nieuwe nummer van Faberyayo met Abel, genaamd online shoppen. Ook daar word ik blij van. Onlangs bezocht ik het Sonos Home waarin de nieuwe videoclip werd opgenomen voor het nieuwe Online Shoppen. Een heerlijk comfortabel en eclectisch huis met een slaapkamer met een vachtje, een badkamer met ballenbak en een online shopping kamer met allemaal pakketjes en in iedere ruimte Sonos speakers waar het nummer online shoppen uit knalde. Geen idee waar ik het over heb? Check dan deze clip.

2. Nog een laatste zomer dag

Lang leve the Indian Summer. Morgen nog een dagje super mooi weer en dan begint de herfst echt en worden we weer weken lang getrakteerd op kou en regen. Je begrijpt, op die dagen zit  ik eigenlijk niet te wachten. Nou ja.. als ik dan mijn nieuwe herfstgarderobe aan mag, vind ik het niet eens zo heel erg! 😉 Wat gaan jullie deze mooie laatste dag doen?

Dyson Airwrap-styler3. Airwrap-styler van Dyson

Je zag ‘m afgelopen week hier al als artikel voorbij komen, de nieuwe magische gadgets van Dyson. Dyson ken je eigenlijk vooral van de stofzuigers en luchtreinigers maar sinds een paar jaar hebben ze hun slimme zuigtechniek omgezet to blazen en introduceerde ze de Supersonic fohn en nu hebben ze dus een krul/stijltang gelanceerd. En boy, o boy that one looks gooooood! Ik heb ‘m in ieder geval al toegevoegd aan mij wishlist voor onder de kerstboom.

4. Deconstructed Adidas Pants

We moeten het even hebben over Danielle Cathari. Deze Nederlandse beauty heeft voor Adidas een speciale lijn ontworpen waarbij ze begin van dit jaar wereldwijd bekendheid verwierf met haar vermaakte Adidas-trainingspakken. Behalve deze awesome kledinglijn scoorden ze ook nog Kendall Jenner als gezicht voor de campagne. Score!

Kortom: een (chill) broek die ik dus moest en zou hebben. Gelukkig voor mij werd er onlangs nog een tweede batch gedropt en kon ik er eindelijk eentje scoren. De eerste batch was namelijk binnen no time uitverkocht.

5. Jordanië

Je hebt het vast gespot op mijn Instagram-account. Onlangs ben ik op vakantie geweest naar Israel en Jordanië. Een fantastische trip en een absolute aanrader. Jordanië is echt ontzettend mooi. De mensen zijn bovendien echt hartstikke vriendelijk. Overal waar we kwamen werden we welkom geheten. Bovendien is het landschap echt prachtig. De woestijn van Wadi Rum is zo bijzonder. Een rode zand vlakte met prachtige rotsen. Mijn vriendinnetjes uit Shanghai trakteerde mij op een ballonvaart en dat was magisch. Ook Petra was een van mijn hoogtepunten van de vakantie. En een plek die absoluut op je bucket list moet. Mocht je dezelfde trip willen maken? Of tips willen? Laat het mij weten! Ik heb een top lijstje voor een prachtige reis. Onthoud wel: Israel en Jordanië zijn niet bepaald goedkoop en zijn vergelijkbaar met Europese prijzen. Maar absoluut de moeite waard!

 

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything