Wake-up and smell the.. koffie en croissantjes met deze wekker

Ben jij ‘s ochtends niet uit je bed te krijgen? Ben je professional snoozer? Stap je altijd met je verkeerde been uit je bed door je wekker? Met dit ‘snufje’ is dat verleden tijd.

De Sensorwake Olfactory Alarm Clock is geen gewone wekker. In plaats van een luid vervelende alarm, is het geluid bij dit exemplaar vervangen door een lekkere aroma. Zoals bijvoorbeeld de geur van de bakker met verse croissantjes, de geur van net gemalen koffiebonen of de geur van de oceaan.

De wekker werkt met geurcapsules. Je kunt kiezen uit zeven verschillende capsules: zeebries, croissant, toast, koffie, pepermunt, gras en chocolade. De geur is sterk genoeg om ervoor te zorgen dat je binnen twee minuten naast je bed staat. En voor de échte sleeping beauties kun je nog een back-up alarm instellen zodat je de prins op het witte paard niet mist.

Nooit meer met je verkeerde been uit bed met deze wekker

Helemaal mooi is dat je dankzij deze wekker altijd vrolijk wakker wordt. Dit komt omdat geur nauw verbonden is met je geheugen en emoties. In je hersenen liggen deze gebieden dicht bij elkaar. Zodra je een specifieke geur ruikt, doet het je aan een herinnering denken. De geurcapsules die Olfactory heeft ontwikkeld, zijn speciaal uitgekozen op momenten in je leven waar je – grote kans – een positieve associatie mee hebt. De Sensorwake speelt om meer zintuigen in. Zo is de wekker voorzien van een speciaal wake-up lampje en fijne melodie zodat je ochtendritueel op rolletjes verloopt.

Lijkt het je wat om iedere ochtend wakker te worden met de aroma van verse croissantjes? Of koffie? Dan scoor je de wekker voor ongeveer 67 euro hier. Niet goedkoop maar wel zo lekker.

wekker

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything