De Apple Watch Ultra wil íedere sporter hebben

Apple Watch Ultra(Extreme) Sporters opgelet! De gloednieuwe Apple Watch Ultra wil je hebben. Het is hét sporthorloge waarop je al je prestaties kunt volgen. Het scherm is groter en de behuizing is sterker, en – helaas voor de portemonnee.. – is de prijs ook overtreffend.

De Apple Watch Ultra is gemaakt van titanium in plaats van roestvrij staal. Dit nieuwe sporthorloge kan dus tegen een stootje. Handig voor klimmers! Het scherm is het felste Apple Watch scherm ooit, met een helderheid tot 2000 nits. Je moet dus in iedere situatie het scherm kunnen lezen.

Apple Watch UltraDiep in de zee

Maar met dit pareltje kan je ook diepzeeduiken. Zodra je onder water bent, start een speciale app die de diepte meet en de temperatuur. Je kunt tot wel 40 meter diep duiken.

Het horloge is helemaal naar jouw wensen te finetunen. De digitale kroon is vergroot zodat je ‘m makkelijk kunt bedienen en er is een nieuwe knop aan de zijkant. Deze knop kun je volledig naar wens in stellen. Zo kun je vliegensvlug een work-out app starten. Handig!

Apple Watch Ultra

De Apple Watch Ultra heeft een standaard accuduur van 36 uur, met een besparingsmodus die tot 60 uur op één lading moet halen.

Kortom: meer, meer, meer. Helaas is het prijskaartje óók meer, meer, meer geworden.

Je betaalt voor de Apple Watch Ultra 999 euro. Maar héy dan kun je er wel in iedere extreme omstandigheid op rekenen!

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything