Met de Knops oordoppen hoor je echt alleen wat je wil horen

Lijkt het je niet heerlijk om soms je omgevingsgeluid even helemaal uit te schakelen? Als je een strakke deadline hebt, geen zin heb in de krijsende baby van de buren of je vriendlief die er op los snurkt? Dan moet je de Knops oordoppen hebben.

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, oordoppen waarmee je al het geluid om je heen kunt uitzetten. Maar de Amsterdamse start-up Knops maakt het met hun oordoppen mogelijk.

De oorknoppen hebben een volumeknop waarmee je het geluid om je heen zachter kunt zetten. Er zijn vier standen, je hoeft jezelf dus niet direct helemaal af te zonderen van de mensen om je heen. Voor een festival zijn ze ook ideaal.Je kunt de oordoppen aanpassen aan de plek waar je bent op het festival. Sta je naast de audioboxen dan gaat-ie op standje 3. Slapen in een tentje? Stand 4. En mocht je nu een giga ruzie hebben met vriendlief? Dan zorg je er toch voor dat je hem even op mute zet! 😉

Knops oordoppen geen elektronica

Helemaal mooi want Knops maakt geen gebruik van elektronica. Je hoeft ze dus nooit op te laden, iets wat soms toch wel echt gruwelijk irritant is van wearables. In de toekomst zit Knops er wel aan te denken om een bluetooth-versie te maken, vertelde ze tegen Bright.

Je kunt de oordoppen nu scoren via Indiegogo. Er zijn twee versies: de roestvrijstalen in wit of zwart voor 69 dollar. Of de gouden variant in zwart en wit voor 119 dollar.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything