#Lifegoals: met je kop bij DWDD en op Dumpert

Afgelopen week kreeg ik opeens van vrienden allemaal appjes: “Héy, je was bij DWDD.” Ik dacht bij mezelf “Huh? Waarmee dan?” Vervolgens kreeg ik ook een linkje door: “En je staat op Dumpert.” Dat kan maar 1 ding betekenen..

Ik kan weer een lifegoal van mijn lijstje afvinken! Score. Nu nog een Mokkels pagina en mijn leven is compleet! 😉

DWDD & Dumpert:

Echter schuif ik de volgende keer toch liever aan tafel dan dat ik het blunder rondje terecht kom. En laat ik ook heel eerlijk zijn: zo grappig was het niet toch? 😉

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017