Maart 2018: alles wat je deze maand op Netflix moet zien


Joehoe, een nieuwe maand. Weet je wat dat betekent? Dat Netflix weer heel veel nieuwe series en films voor ons heeft klaar staan voor in maart. Welke allemaal? Dat zal ik je vertellen!

Dit kijk je in maart op Netflix:

1 maart: I, Robot
7 maart: Bates Motel (seizoen 4)
8 maart: Marvel’s Jessica Jones (seizoen 2)
9 maart: LOVE (seizoen 3)

9 maart: The Outsider
9 maart: Collateral
12 maart: Annihilation

13 maart: Ricky Gervais Humanity
23 maart: The Defiant Ones (seizoen 2)
23 maart: O Mecanismo

23 maart: Game Over, Man!

23 maart: Santa Clarita Diet (seizoen 2)
30 maart: A Series of Unfortunate Events (seizoen 2)

30 maart: Rapture (seizoen 1)

Vergeet ook niet al mijn binge-watch tipjes te bekijken, zoals La Casa De Papel >

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017