Het Rode Kruis bestaat 150 jaar en daarom doneer ik samen met Burger…

Het Rode Kruis bestaat dit jaar 150 jaar. Omdat te vieren is er een actie opgezet waarbij je via Marktplaats spulletjes kunt scoren van bloggers en BN-ers. Ook ik en Burger hebben een donatie gedaan die jij kunt scoren – mits je een hond hebt!

Samen met Burger heb ik namelijk een anti-schrokbak gedoneerd omdat het Rode Kruis 150 jaar bestaat.  Al 150 jaar is het Rode Kruis er voor iedereen die hulp nodig heeft. Van noodsituaties in Nederland tot rampen en conflicten wereldwijd. Om dit te kunnen blijven doen is het Rode Kruis afhankelijk van donaties. Daarom vragen ze alle mensen en bedrijven in Nederland om ons jubileum mee te vieren door het Rode Kruis een speciaal cadeau te geven.

Koop iets op Martkplaats en doneer aan het Rode Kruis

Wie mij goed kent of mij volgt op Instagram, weet dat ik onafscheidelijk ben met mijn hondje Burger en inmiddels heeft Burger ook meer likes en volgers en laat ik hem de gadgets testen. Kortom: hij is onlosmakelijk met mij verbonden. Nu had ik een tijdje terug een antischrokbak voor hem gekocht want zodra hij eten krijgt, is het in één hap op. Een nadeel.. dit platte schattige snoetje kreeg onmogelijk de koekjes eruit, maar er is vast wel een andere dierenvriend die ik hier heel blij mee kan maken, bovendien ziet ‘ie er nog leuk uit ook.

Hebben? Doe dan hier een goed bod. Krijg jij iets leuks en wordt de opbrengst gedoneerd aan het Rode Kruis.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything