Snapchat update: tekenen met emoji, gummen en snaps die een loopje maken

Het is weer zover: Snapchat heeft zijn app geüpdatet. Hierdoor is het interface van de app eind-e-lijk een stuk makkelijker geworden. Bovendien kun je nu dingen weggummen uit een foto én kun je snaps laten loopen.

Sta je bij de Eifeltoren en heb je nét de perfecte snap gemaakt, spot je opeens dat er een irritante toerist in de achtergrond staat. Pas de problème want je kunt ‘m nu ook weggummen.

Verder heeft Snapchat het mogelijk gemaakt om video snaps te loopen en foto’s dus eindeloos met je volgers te delen. Wil je het als kijker skippen, dan moet je rechts op je beeldscherm tikken.

SNAPCHAT MAKE-OVER

Daarnaast heeft het interface ook ’n flinke make-over gekregen. Ik word er wel blij van want voor mijn gevoel is alles nu een stuk duidelijk. Zo heb je in één keer het hele kleurenoverzicht en hoef je niet meer per se over je beeldscherm op zoek te gaan naar kleurtjes.

Ook kan je tekenen met emoji. Door met je vinger op die feature te gaan staan en naar beneden te swipen, krijg je keuze uit meer emoji. Helaas, heb ik nog niet uitgevogeld hoe je zelf kan kiezen welke emoji je wil hebben. Als je het dus weet, laat het mij weten!

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything