Vrijdag 22 september kun je – grote kans – de iPhone 8 kopen!

Volgende week dinsdag is het zover en showt Apple zijn nieuwste en langverwachte paradepaardje: de iPhone 8. Geruchten doen de ronde dat je 22 september het toestel kunt kopen bij Apple.

Als ik kijk naar de afgelopen jaren is het een vrij logische gedachte dat je – als je wil – 22 september in de rij mag gaan staan! Bovendien schrijft het Duitse Macerkopf op basis van bronnen dat providers zich voorbereiden op een lancering op die data. Naast de iPhone 8 zullen op die data ook de iPhone 7S en 7S Plus in de verkoop gaan!

Zet ‘m in je agenda: 22 september

Kortom: wil je graag de gloednieuwe iPhone 8? Vraag dan vrijdag de 22ste alvast vrij zodat je als een van de eerste bent die de iPhone 8 in handen heeft!

Maar eerst is nog het Apple event waar alle ins & outs over de iPhone 8  worden verteld >

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017