Nostalgie alert: de onverwoestbare Nokia 3310 maakt een comeback

Misschien wel het beste nieuws van afgelopen week. Het schijnt namelijk zo te zijn dat er een nieuwe versie van de Nokia 3310 gaat komen. Na 17 jaar maakt de Nokia 3310 een heuse comeback! 

Soms verlangen we gewoon naar een leven zonder smartphone omdat we allemaal als zombies op onze smartphone zitten. Kijk eens voor de grap om je heen in de trein, praktisch niemand meer die naar buiten kijkt. Nokia biedt je straks de mogelijkheid om weer terug naar vroeger te gaan. Naar een onverwoestbare telefoon waar je alleen maar mee kunt sms’en en bellen. Waarvan de batterij levenslang mee gaat (oké, ik overdrijf) en je kunt snaken tot je een ons weegt. Een telefoon zonder internet, een telefoon zonder non-stop notificaties, een telefoon zoals vroeger.

Welcome back: Nokia 3310

De telefoon zal volgens de geruchten vrijwel hetzelfde zijn als het origineel. Je kan ermee bellen, sms’en en natuurlijk een potje Snake spelen. Verder is er eigenlijk nog vrij weinig bekend, wie weet dat het Finse bedrijf gek doet en er toch wat ‘smart’ functies aan toe gaat voegen.  Kost dat dan? Het toestel gaat 59 euro kosten.

Meerdere Nokia smartphones

Daarnaast zou het bedrijf dat de Nokia 3310 gaat uitbrengen, ook van plan zijn om meerdere Nokia-smartphones uit te brengen. Deze Nokia-telefoons zouden dan op Android draaien. Het gaat daarbij om de Nokia 3, Nokia 5 en de al aangekondigde Nokia 6. Maar goed laten we eerlijk zijn, als je voor een Android-toestel gaat, kun je wellicht beter kiezen voor een Samsung, Huawei, Honor of Sony?

Of ik ‘m zou kopen? Misschien als ik naar een meerdaags festival ga of ergens ga backpacken. Maar als ik eerlijk ben: nee. Ik ben zo gewend aan het maken van foto’s met mijn smartphone dat ik deze functie ook absoluut niet meer kan missen.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017