Dit moet je weten allemaal weten over de iPhone 8

Dit najaar lanceert Apple een gloednieuwe iPhone: de iPhone 8. Het ziet er naar uit dat deze iPhone afscheid neemt van standaardfuncties zoals de vingerafdrukscanner. Maar gelukkig wel een reeks nieuwe snufjes introduceert. Op een rij alvast alle geruchten over de nieuwe iPhone 8.

Doei vingerafdruk scanner, hallo gezichtsscanner.

Een van de laatste geruchten, is het gerucht waarbij wordt gezegd dat de vingerafdrukscanner zal ontbreken op de iPhone. In plaats daarvan komt er een 3D-scantechnologie waarmee je jouw telefoon kunt ontgrendelen.

iPhone 8Geen homeknop

De homeknop op het toestel zal ook verdwijnen. Dit gerucht deed vorig jaar al de ronde. Dit betekent dat straks je hele telefoon beeldscherm is. In eerste instantie zou de vingerafdrukscanner verwerkt worden in het beeldscherm, maar door technische problemen zou dit niet meer haalbaar zijn. Vandaar dus de 3D-scantechnologie.

Drie nieuwe iPhone 8 modellen

Apple zou van dit jaar van plan zijn om drie nieuwe toestellen te introduceren. Twee van deze toestellen zouden veel overeenkomsten hebben met de iPhone 7.

Het derde exemplaar krijgt een nieuw ontwerp met een OLED-display waarbij de homeknop ook ontbreekt. Zie afbeelding hierboven.

iPhone 8 in wit keramiek

Het zou dit jaar zomaar kunnen dat de Jet Black plaatst maakt voor een iPhone 8 in wit keramiek. Van hetzelfde materiaal als waar de duurste Apple Watch van is gemaakt.

Let op! Alles in dit artikel is gebaseerd op geruchten. Niets hiervan is officieel bekend gemaakt door Apple. Het kan dus nog alle kanten op gaan.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything