Wil je zien: Santa Clarita Diet met Drew Barrymore

Een film met Drew Barrymore wil je natuurlijk zien, zeker als het een komedie blijkt te zijn over een nogal apart dieet – en dit is nog een understatement. 3 Februari is het zover en kun je kijken naar het Santa Clarita Diet.

In de film ‘Santa Clarita Diet’ zijn Joel (Timothy Olyphant) en Sheila (Drew Barrymore) een getrouwd stel makelaars.  Het stel woont samen met puberdochter Abby (Liv Hewson) in de LA buitenwijk Santa Clarita. Ze leven een nogal saai leven en zijn en tikje ontevreden. Totdat Sheila een dramatische verandering doormaakt. Deze verandering zet hun leven in het teken zet van dood en destructie… maar op een positieve manier!

Zet vrijdag 3 februari in je agenda!

Het Santa Clarita Diet met Drew Barrymore:

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017