Gespot: Apple op Instagram, een account bomvol #ShotoniPhone inspiratie

Apple heeft eindelijk de stap gewaagd naar Instagram. Sinds gister kun je de mooiste filmpjes en foto’s allemaal gemaakt met een iPhone bekijken op dit Instagram-account.

Heb je een mooie foto geschoten met je iPhone dan moet je deze vooral delen met de bijbehorende hashtag: #ShotoniPhone. Apple deelt namelijk beelden van andere Instagrammers. Dus wie weet dat Apple jouw beelden dan gebruikt op hun Instagram-account en je er weer binnen de kortste keer een aantal nieuwe volgers bij hebt.

Apple @ Instagram

Het Instagram-account gaat als een tierelier want binnen 1 dag tijd hebben ze al 300.000 volgers. Gek is dat natuurlijk niet want het zorgt weer voor je dagelijkse dosis inspiratie en het account tipt je weer andere toffe Instagram-account die je wie weet wel wilt volgen.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017