Op je binge-watch-lijst: No Tomorrow waarmee je direct je bucket list wilt afvinken

Vanaf deze maand serveer ik iedere week mijn favoriete series, films en documentaires. Allemaal pareltjes om toe te voegen op je binge-watch-lijst. En misschien soms eentje die je met man en macht moet vermijden! Deze week de romantische serie: No Tomorrow

Wil je genieten van een heerlijke feel good serie waarmee je direct wordt geïnspireerd om je bucket list af te vinken? Dan zit je met No Tomorrow goed.

No Tomorrow

De serie No Tomorrow gaat over Evie (Tori Anderson) die een knappe jongen ontmoet. Deze jongen (hottie Joshua Sasse) denkt dat er een apocalypse aankomt. Daarom heeft hij voor zichzelf een bucket list gemaakt met honderden punten die hij voor de apocalypse moet afvinken. Dit gaat tegen alles in waar zij voorstaat, maar toch krijgt ze de smaak te pakken en maakt haar eigen lijst. Samen beleven ze zo de leukste avonturen.

Een flink minpunt: de serie is helaas niet verlengd met een tweede seizoen en dat vind ik echt onwijs jammer. Maar dat neemt niet weg, dat-ie heerlijk is om naar te kijken en dat je na het zien direct je bucket list wilt samenstellen en alles zo snel mogelijk af wil vinken.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything