Yes: de eerste slimme horloges van DKNY zijn een feit: DKNY Minute

Goed nieuws voor alle fashionista’s onder ons want modehuis DKNY brengt haar allereerste smartwatches uit. Trust me, deze DKNY Minute hybride smartwatches wil je hebben! 

De DKNY Minute is de eerste smartwatch van DKNY speciaal voor vrouwen. Het slimme horloge ziet er gewoon uit als een klassiek DKNY horloge. Een stainless steel horloge in goud, zilver of roségoud met zwart, rood of wit bandje.

DKNY MINUTE

Het slimme horloge houdt al je activiteiten bij en geeft je notificaties van telefoontjes en appjes. Alles om altijd op de hoogte te blijven. Via de bijbehorende app kun je het horloge helemaal personaliseren. Denk hierbij aan dat je de fysieke knoppen ingedrukt houdt om een selfie te maken of te switchen van muziek. Ook kun je in de bijbehorende app zien hoeveel stappen je gelopen hebt en zelf doelen toevoegen.

DKNY Minute is de perfecte match tussen fashion en technologie. En laten we eerlijk zijn hoe tof is het dat zo’n staaltje technologie in zo’n mooi klokje zit verwerkt. Ik weet wel wat ik dit jaar onder de kerstboom wil zien! John, lees je mee? 😉

 

 

 

 

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything