Een oplaadstation voor al je devices dankzij de slimme producten van Manu

Een opgeruimd bureau is meestal nog best lastig voor mij. Überhaupt dingen opruimen, toch John? 😉 Ik drop gewoon alles wat ik bij mij heb op mijn bureau waardoor er een grote chaos ontstaat. Die chaos is voorbij met de Lumi Deck van Manu. 

De Lumi Deck van Manu is een speciale houder om al je apparaten draadloos op te laden. Het is een plek waar je je sleutels in kwijt kunt – dus niet meer kwijt (al vind ik die van mij gelukkig altijd dankzij Tile!). Dit draadloze oplaadstation zorgt er bovendien voor dat alle kabels die je normaal overal op je bureau hebt liggen, netjes opgeborgen worden. Je bureau is zo een stuk overzichtelijker en je apparaten heb je dan ook zo gevonden! Vol, in plaats van half leeg omdat je je oplaadkabel vergeten was. Nog zo’n pluspunt aan dit oplaadstation. Je hoeft dus nooit meer om een kabeltje te vragen. Je dropt je smartphone gewoon op het laadstation en voilà je telefoon wordt opgeladen terwijl jij druk aan het werk bent. Ideaal.

Oplaadstation Lumi Deck S van Manu

Het lichtje dat in de desk zit verwerkt, geeft het oplaadstation een heuse design boost. Het vilt heeft persoonlijk niet zo mijn voorkeur maar zorgt er wel voor dat je apparaten krasvrij blijven. Dus ja, elk voordeel hebt zo z’n nadeel! Behalve dat je je telefoon draadloos kunt opladen, zoals je ziet in de foto. Heeft de Deck 5 USB-aansluitingen. Dus je kunt er meerdere apparaten tegelijkertijd opladen.

De Deck staat trouwens niet alleen super tof op je bureau, maar is ook ideaal voor in de slaapkamer. Een fijn sfeerlampje en je hoeft voor het slapen gaan alleen je telefoon op de Deck te leggen en hij laadt. Chill!

Kost dat? De Lumi Deck S kost 199 euro hierin zit de draadloze oplader verwerkt. Wil je deze niet. Dan betaal je 30 euro minder. Je scoort ‘m hier.

 

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything