Five Friday Faves

Yes, het einde van de week is aangebroken! Iedere vrijdag deel ik mijn Five Friday Faves met jullie. Dat kan van alles zijn, zolang ik (en jij waarschijnlijk ook) er blij van gaat worden zoals bijvoorbeeld TalentLAB van MADE.com. Zodat je het weekend met een lach op je gezicht in gaat. Double Yay!

  1. TalentLAB Made.com

Afgelopen week mocht ik voor YourAmbassadrice naar een etentje van MADE.com. Aangezien ik een tijdje terug op de Instagram Stories van Interior Junkie een kastje én make-uptafel had gespot die ik graag wilde hebben, kon ik direct de mensen van Made.com het hemd van het lijf vragen over deze nieuwe producten. Wat blijkt? Het is nog maar de vraag of ze er gaan komen. De trolley en de make-uptafel zijn namelijk onderdeel van een nieuw concept van Made.com, TalentLAB. Hierbij kunnen ondernemers een product insturen waarvan zij denken dat is tof voor de bestaande Made.com-collectie. Wordt het product geselecteerd, dan komt het in de TalentLAB collectie. Een soort van crowdfunding campagne. Je legt 30 euro in en als het product de 100% haalt, wordt het in productie genomen. Als dank voor je inleg mag jij als eerste het product aanschaffen én krijg je 30% korting. Hoe nice is dat? Je begrijpt dat ik direct mijn favorieten een kleine boost heb gegeven in de hoop dat we de 100% halen. Are you guys with me?

2. Christiane Spangsberg

De lijntekeningen en de Matisse-achtige schilderijen van Christiane Spangsberg vind ik fantastisch. Kijk maar, durf te wedden dat ook jij na het zien van haar werk fan bent.

3. Zimmermann

Goedkoop is Zimmermann niet, maar alles is zó mooi. En stiekem zo perfect voor alles in het leven. Festival, bruiloft, feestje of gewoon voor de leuk. Ik denk dat alle foto’s in mijn Instagram opgeslagen ‘wil ik’-mapje van jurkjes en pakjes van Zimmermann zijn. Ik blijf in ieder geval nog even doorsparen.

4. Ember Mug

Ik vergeet eigenlijk altijd om te drinken. Hartstikke slecht. I know. Ik had een tijdje notificaties ingesteld op mijn telefoon die dan een seintje gaven wanneer het weer tijd was om weer ’n slok te nemen. Maar ook dan vergat ik het, simpelweg omdat ik druk was of gewoon lui. Een beker met thee die ik in de ochtend had gemaakt, was einde ochtend dan ook altijd koud. Voilà, hiervoor is er dus de Ember Mug. Deze high tech beker houdt je drankje namelijk warm, zodat een kopje thee niet verloren gaat als jij keihard aan je deadlines aan het werken bent. Hebben!

5. ANDC.TV

Voor iedereen die nog niet iedere woensdag naar andc.tv gaat om mijn artikelen te lezen. Hier een friendly reminder! Behalve dat ik natuurlijk ontzettend mijn best doe dat het leuk is wat je leest, is het ook nog eens hartstikke informatief. Zo weet je precies wat tweestapsverificatie is en beter nog; heb je ’t zelf direct doorgevoerd! Dus hop, lezen die hap! Hier vind je alles >

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything