Five Friday Faves

Yes, het einde van de week is aangebroken! Dus is het tijd voor de Five Friday Faves. Mijn vijf favorieten van het moment. Dingen waar ik blij van word, die ik graag wil hebben of waarvan ik vind dat jullie dat moeten weten. Zoals bijvoorbeeld restaurant Bar Alt waar je heerlijk kunt eten of sieradenmerk AEVA. Zodat je het weekend met een lach op je gezicht in gaat. Double Yay!

Aeva1. AEVA

Ik deel nu al twee jaar lang een kantoor met Anne Eva. Zij heeft haar eigen sieradenmerk en maakt allemaal fijne oorbellen, kettinkjes en ringen. Oorbellen die al jaren in mijn oren zitten en nog steeds goud zijn, in tegenstelling tot heel veel andere sieradenmerken die ook in mijn oren hangen. In plaats van gold plated, zijn de sieraden van Anne Eva gold filled en daardoor blijft het veel langer mooi. Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op haar website of loop langs op ons kantoor, Eerste Bloemdwarsstraat 5C.

Huawei Mate 20 Pro2. Huawei Mate 20 Pro

Holy fuck, wat is dat een mooi toestel. Het beeldscherm is cristal clear, loopt tot de randen en die drie(!!!) camera’s. Zo vet. Mijn nieuwe speeltje, absoluut!

Bar Alt3. Bar Alt

Heb je wat te vieren? Of houd je vriend (of jijzelf) super veel van speciaal biertjes? Dan is dit de plek waar je heen moet! Bij Bar Alt krijg je namelijk mega lekker eten met een beer pairing. Geen biertje en een burger zoals je al kent. Maa bij Bar Alt eet je prachtige gerechten van Chef Thomas Koojiman (afkomstig van ster-restaurant Mos) in combinatie met een bijpassend biertje. Een concept van de mannen van Two Chefs en Adriaan Verkerk (die je kent van Jacobsz). Tijdens je foodfestijn komen de meest bijzondere bieren voorbij, zoals je normaal gewend bent van wijn. Een absolute aanrader om heen te gaan.Dus, reserveer nu!’

Pawmain x Pupreme x The North Face x PawTex 4. Pawmain

Call me crazy, maar ik heb dus onlangs een jasje voor Burger gekocht. Een regenjasje van The Dogface x Pupreme x Paw Tex, een parodie op de belachelijke overgehypte samenwerkingen van The North Face en Supreme. Ik zag het jasje online en ik dacht ‘yes, die moet ik hebben!’ Ik vind het dus hilarisch dat Burger in zo’n replica van Supreme loopt. Overigens loopt-ie er nóg niet in hoor. Ook niet als het regent. Ik heb ‘m meer gekocht voor de winterperiode. Dan zit-ie namelijk in het mandje in de fiets en vorig jaar toen het zo extreem koud was, had-ie het zo koud. Ook ingewikkeld in sjalen en dergelijke. Okay, who am I kidding? Ik vind het gewoon stiekem hartstikke awesome en Burger kan er ook wel om lachen.

Making a Murder5. Making a Murderer

Nou eigenlijk niet zozeer iets om vrolijk van te worden. Maar er staat weer een nieuw seizoen op Netflix. En weer een seizoen dat mega spraakmakend is. Het is gewoon zo’n rare zaak. Als je kijkt wat de nieuwe advocaat weer allemaal te weten is gekomen over het bewijs, dan word je toch zeker wel aan het twijfelen gezet. Als je ’t gekeken hebt, laat mij dan vooral even weten wat jij denkt. En ook of je net als ik baalt dat er geen derde seizoen meer komt.

 

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything