Op je binge-watch-lijstje: de perfecte roof en serie La Casa De Papel

Het is zondag: dus tijd voor een nieuwe tip voor op je binge-watch-lijstje. Vandaag tip ik de Netflix Original La Casa de Papel. Een Spaanse serie waarbij de perfecte roof en gijzeling centraal staat. Een rete (ja ik gebruik dat woord écht) spannende serie die ab-so-luut op je binge-watch-lijstje moet!

In deze Spaanstalige serie probeert een groep criminelen de perfecte overval te plegen. Hun doel een buit van 2,4 miljard euro. In tegenstelling tot andere bankovervallen, is het doen van deze acht criminelen om zichzelf op te sluiten om zo het geld zelf te drukken. Zodat het geld niet terug te traceren is. De acht criminelen sluiten zich op in d Koninklijke Munt van Spanje.

Om deze historische heist te laten slagen, moeten de criminelen 67 gegijzelden in bedwang houden en ondertussen de elite eenheden van de Spaanse politie van het lijf slaan. Daarin worden ze bijgestaan door een crimineel meesterbrein ook wel bekend als: De Professor, die de politie probeert te manipuleren.

Moet je zien: La Casa De Papel

Het eerste seizoen van La Casa de Papel staat nu op Netflix. De serie bestaat uit dertien afleveringen die ongeveer 40 minuten duren. Helemaal mooi er is al een tweede seizoen aangekondigd dus dat beloofd veel goeds.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything