Halverwege 2018 komen er nieuwe emoji waaronder de roodharige

Het wachten op nieuwe emoji duurt altijd tergend lang. Waarom het zo lang duurt, joost mag het weten. Maar er komen weer nieuwe emoji aan. Maar liefst 157 staan er op de lijst waaronder dus de roodharige, superhelden, kalende en krullend haar emoji.

Gebruikers kunnen de emoji in de tweede helft van 2018 verwachten op hun iPhone. Nieuwsgierig welke je straks allemaal kunt gebruiken? In onderstaand filmpje komen ze allemaal voorbij. Van bibberend tot oververhit, van superheld tot superheldin. Ook een cupcake en bagel kun je straks gebruiken. Ik mis alleen nog de cheerleader emoji à la Hyves.

Alle 157 nieuwe emoji

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017