Reserveer de Nintendo Classic Mini nu alvast voordat-ie weer weg is

Zet ‘m in je agenda anders grijp je weer mis en dat zou zo jammer zijn. In maart komt er namelijk een nieuwe levering van de Nintendo Classic Mini!

De mini NES komt met 30 speelbare games. Of je nu een oude favoriet opnieuw ontdekt of het plezier van de NES voor het eerst ervaart. De fantastische collectie NES-klassiekers die bij dit systeem zit, heeft voor ieder wat wils. Waaronder Mario, The Legend of Zelda en Donkey Kong. Ik baalde dan ook ontzettend dat ik in december geen exemplaar heb weten te bemachtigen. Dus heb ik mijn Nintendo 64 maar weer onder het stof vandaan getoverd.

De Nintendo Classic Mini wordt geleverd met één gamecontroller. Je kunt een tweede controller kopen om met meerdere mensen te spelen – just like old times. De gamecontroller van de mini NES kan ook op de Wii en Wii U worden aangesloten, zodat je ook daarop klassieke games kunt spelen.

Kost dat? De NES kost 60 euro, laat je dus niet verleiden door het dubbele bedrag op Marktplaats. Heb gewoon – net als ik – geduld!

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything