Nooit meer je sleutels kwijt dankzij go-go-gadget Tile

Ik ben echt áltijd mijn sleutels kwijt. Zo laat ik ze geregeld bij mijn fiets liggen of op een muurtje/bankje/elektriciteitskastje of ergens in een van de vele jassen. Kortom: ik ben ze altijd kwijt. Gelukkig helpt Tile mij een handje om ze weer snel te vinden.

Tile is een klein tegeltje dat je aan je sleutels (of ander object dat je vaak kwijt raakt), kunt vastmaken. De halsband van je kat kan trouwens ook! Je koppelt de Tile met de bijbehorende app. Dat koppelen gaat echt zo ontzettend makkelijk dat je alleen maar de stappen in de app hoeft te doorlopen. Op het moment dat jij je sleutels dus kwijt bent, open je de app en gaat er een melodietje af. Aan jou dus de taak om richting het melodietje te gaan. Je kunt ook op de kaart kijken waar je Tile voor het laatste hebt gezien. Handig als jij je sleutels op je werk hebt laten liggen.

Tile is een lifesaver voor een sloddervos

Enige nadeel voor mij: als ik mijn sleutels weer eens bij mijn fiets laat liggen, weet ik nog steeds niet of ze buiten of in mijn huis zijn als ik op de kaart kijk. Speel ik het melodietje af loop ik het risico dat iemand buiten op het geluidje af gaat en ik mijn fiets alsnog kwijt ben. Maar hé, dat zijn allemaal doemscenario’s en ik ben allang blij dat ik mijn sleutels snel in mijn jassen terugvindt!

Maar het werkt ook andersom. Ben je dus je telefoon kwijt? Dat tik je op de Tile en dan gaat je telefoon af. Hoe chill? Kortom je bent vanaf nu nooit meer je sleutels en nooit meer je telefoon kwijt! Ik ben fan.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything