Gadget I love: Matras voor de schone slaapster

Mensen die mij kennen, weten hoe erg ik van slapen houd. Mijn bed is mijn alles. En als je eigenlijk na gaat dat we één derde van ons leven in bed doorbrengen, is het eigenlijk best gek dat we ons matras niet vaker vervangen. Zeker omdat er bij mij ook nog wel eens Airbnb-gasten op mijn matras slapen. Het matras van Refresh zorgt voor een hygiënische en slimme oplossing. 

De matrassen van Refresh hebben namelijk een bovenlaag die je super makkelijk kan vervangen. Zo hoef je niet meteen je hele matras te vervangen, maar kun je wel vaker genieten van het gevoel van een gloednieuw matras. Bovendien is dat extra hygiënisch, zeker als je vaker andere mensen in je bed laat slapen, zoals ik dus met mijn Airbnb-gasten. Of als je een keer een ontbijtje eet in je bed, of een middagje werkt in je bed of als je ziek bent. Als je je dan ook nog eens bedenkt hoeveel je ’s nachts zweet.. Ja, dan is zo’n matras met extra bovenlaag best wel een oplossing. De bovenhoes kun je van het Refresh matras ritsen en wassen, zo kun je vaker genieten van het gevoel van een nieuw matras.

Een fris matras door de bovenlaag te wisselen

Extra fijn: je kunt 30 dagen proefslapen. Je kunt dan kijken welke bovenlaag – er is keuze uit 3: soft, medium, firm – het beste bij je past. Aangezien mijn Ikea matras dringend aan vervanging nodig was, dacht ik dat dit voor mij wel de oplossing was. Zeker omdat ik geregeld vanuit mijn bed werk, ontbijtjes eet (en knoei). Burger (mijn hond) af en toe bij mij in bed komt liggen en ik mijn huis ook via Airbnb verhuur. Als ik het zo opsom dan denk ik ook bij mezelf, gatver. Gek eigenlijk dat je niet vaker van matras verwisselt.

Inmiddels 30 dagen geleden ontving ik het matras en ik koos voor een medium bovenlaag. In eerste instantie vond ik ‘m een tikkeltje te hard, maar aangezien ik wel ’s nachts als een roosje heb geslapen, dacht ik laat ik even doorzetten. Nu inmiddels 30 dagen verder, slaap ik iedere nacht als een blok door. Maar vind je na 100 dagen nou nog steeds dat de bovenlaag te hard is, dan kan je ‘m kosteloos switchen!

Verder fijn om te weten: ze bezorgen je matras tot in je slaapkamer. Hij wordt zelfs op je bed gelegd, alleen het opmaken moet je toch echt zelf doen. 😉 Je oude matras neemt het Refresh-team vervolgens mee zodat je hier ook niet meer naar hoeft om te kijken.

Dus mocht jouw matras toe zijn aan vervanging, wellicht dat Refresh een goede oplossing voor je is. Ik ben er in ieder geval blij mee. Kost wel in een keer wat, – tweepersoons vanaf €679,- – maar dan heb je naar mijn mening ook wat.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017