Iedere maandag een gloednieuwe mixtape met de Noon Pacific app

Een van de apps die absoluut niet mag ontbreken op je telefoon is Noon Pacific. Een mixtape app die je iedere maandag verrast met gloednieuwe muziek.

Waarom moet je de Noon Pacific app hebben:

  • Volledig gratis! Geen onzin in-app aankopen: gratis download + gratis muziek.
  • Mooi en simpel design.
  • Interface werkt top.
  • Lekkere muziek waar je de dag wel mee doorkomt.
  • Iedere maandag 10 nieuwe nummers om van te genieten.
  • Ontdekken van nieuwe muziek en artiesten.
  • In totaal al 225 mixtapes.

Let wel op dat als je de app zonder Wifi gebruikt je databundel vrij snel leeg gaat!

Prijs: gratis
Beschikbaar voor: iOS & Android

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017