Op de wishlist: smartphonehoesje met ingebouwde drone: selfly

Hoog bovenaan mijn wishlist staat een drone. Ik heb er wel eentje, maar die heb ik nog nooit aan de praat gekregen, bovendien is het nogal een groot ding. Liever zou ik dan deze drone hebben die in een smartphonehoesje zit verwerkt: de Selfly.

De Selfly is een smartphone hoesje met een ingebouwde drone. Deze mini-drone heeft een 8-megapixel camera waarmee je video’s en foto’s vanuit de lucht kan maken. Handig als je een groepsselfie wilt maken. Want: geen irritante lelijke stick meer in beeld en je hoeft je ook niet meer in onmogelijke posities te wringen om iedereen op beeld te krijgen. Maar vooral handig als je zo’n awesome foto vanuit de lucht wil maken (wil ik!).

Selfly: drone en case ineen

De selfie-drone kan ongeveer 5 minuten vliegen voordat-ie weer aan de oplader moet en is te besturen met je smartphone. De drone weegt maar 70 gram. Daardoor is de drone dus absoluut niet gemaakt voor ons kikkerlandje, tenzij het windstil is. Een windvlaag en de drone zal niet meer in balans zijn.

Goedkoop is de Selfly absoluut niet. Via Kickstarter kun je er eentje bestellen voor 90,- euro.

Ninaphilomene

Een zachte G, neusje voor trends, Burger-enthusiast en gek op all things new media. Kan verder niet zonder Netflix.

No Comments Yet

Comments are closed

Sign up for the good stuff

don't miss anything

A TECH GIRLS WORLD

Hoi, ik ben Nina. Welkom in mijn wereld.

Ik ben een smart girl in een smart world. Daarmee bedoel ik dat ik gek ben op all things new media. Smartwatches, smart homes, smart tv’s, smartphones, oké je snapt het wel. Zet er smart voor en je hebt mijn aandacht. Mijn ‘thing’ is zeg maar The Internet Of Things.

Maar mijn interesses reiken verder dan gadgets alleen. Zo ben ik ook Netflix verslaafd, Instagram fanaat en dankzij mijn nieuwe matras een meisje dat elke nacht lekker slaapt. Slaap ik niet, dan deel ik al mijn internet-, innovatie- en gadget-findings maar al te graag met anderen. Hier, op a Tech Girl’s World.

That’s my world. A Tech Girl’s World.
© 2017